AGENDA

oNLINE
OPEN HUIS GEMIST?

Vanwege het coronavirus kunnen we jou en je ouders/verzorgers helaas niet op onze locaties verwelkomen. Op dinsdag 16 februari en donderdag 18 februari organiseerden we daarom een online Open Huis, genaamd Liudger Thús. Online Open Huis gemist? Bekijk op deze website de tours door de scholen, reportages met zanger en presentator Raynaud Ritsma en de voorlichtingsfilmpjes terug. Na het bekijken van alle informatie nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Op dit moment staan er geen voorlichtingsactiviteiten meer op het programma. Klik op de locatie van jouw voorkeur om de filmpjes van de voorlichtingsavond en het online Open Huis terug te kijken en een tour door de school te maken!

Aanmelden

De aanmelding verloopt in overleg met jou en je ouder(s)/verzorger(s) via jouw juf of meester van de basisschool. Aanmelden kan t/m 25 maart.

Over CSG LIUDGER

Kies je voor een opleiding bij CSG Liudger, dan kies je voor een school met het accent op aandacht. Aandacht voor jou, aandacht voor je ontwikkeling en aandacht voor de wereld op je heen. CSG Liudger is een open christelijke scholengemeenschap waar je in een inspirerende omgeving in relatie met jezelf en anderen mag groeien in kennis, vaardigheden en als mens.

Contact

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer.