CSG Liudger Burgum

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze locatie! Op deze webpagina vind je een terugblik op het online Open Huis van 16 en 18 februari. Van een 360 graden doe- en beleef tour door de school, een reportage met Raynaud Ritsma in de school tot voorlichtingsfilmpjes!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op! 

Raynaud op locatie

360-graden beleef- en doe tour

Na deze tour weet je alles over onze school! Loop door het gebouw, bekijk filmpjes en doe mee aan activiteiten! 

Leuk om terug te kijken!

Bekijk hier de tv-show en reportage in de school met zanger en presentator Raynaud Ritsma terug. 

ONTDEK JOUW NIEUWE SCHOOL

locatie BURGUM

CSG Liudger Burgum is een school voor vmbo-, havo- en vwo-leerlingen. Samen kun je meer dan alleen! Samen leren, samen leven. Dat vinden we bij ons op school belangrijk. Je haalt het beste uit jezelf samen met klasgenoten, docenten en ouders. We hebben oog voor elkaar en voor de ontwikkeling die je doormaakt. Als +school bieden we graag wat meer. Er wordt gewerkt met leerdoelen, waardoor jij je op je eigen niveau en tempo kunt ontwikkelen. Jij bepaalt waar je aan wilt, moet en kunt werken. We besteden aandacht aan een gezonde leefstijl omdat we jou een gezonde toekomst gunnen in een gezonde omgeving.

DOWNLOAD DE BROCHURE

BEKIjK DE
PROMOTIEFILM

Samen

Samen kun je meer dan alleen! Samen leren, samen leven. Dat vinden wij belangrijk. Een leerling haalt het beste uit zichzelf samen met klasgenoten, docenten en ouders.

+School

Wij bieden graag wat meer. De + komt tot uiting in de goede sfeer en de mogelijkheden voor leerlingen om zich op hun eigen niveau en tempo te ontwikkelen.

Oog voor jouw toekomst

Op onze locatie wordt veel aandacht besteed aan de gezondheid en het welzijn van leerlingen en docenten. We hebben ook aandacht voor een gezonde en duurzame omgeving.

Voorlichtingsfilmpjes

Bekijk hieronder de voorlichtingsfilmpjes van onze locatie. Heb je na het bekijken van de filmpjes nog vragen? Neem dan gerust contact op!

VMBO, Havo en vwo-meertalig

TOEKOMSTGERICHT ONDERWIJS

een goede start voor iedereen

Persoonlijk
contact

Nog vragen? Neem gerust contact op!   

Veelgestelde
vragen

Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden. 

Onderwijs met behulp
van een laptop

De wereld om ons heen verandert. Dat is altijd al zo geweest, maar door technologie verandert de wereld steeds sneller. De maatschappij digitaliseert. Deze digitalisering geeft kansen, beweging en uitdagingen voor het onderwijs. Wij willen onderwijs verzorgen dat aansluit bij onze leerlingen en de wereld waarin onze leerlingen opgroeien. Daarom maken we in ons onderwijs gebruik van een laptop

Wij kiezen daarbij bewust voor een mix van boeken en digitaal materiaal. De laptop  wordt gebruikt ter ondersteuning in de klas en buiten de klas, als aanvulling op de lessen en in toenemende mate voor gepersonaliseerd leren. Denk hierbij aan het opzoeken van informatie en het maken van oefeningen en/of aantekeningen. Dit biedt flexibiliteit, maakt onderwijs op maat mogelijk en lessen afwisselender en mogelijk effectiever. Op onze website vind je meer informatie over het aanschaffen van een laptop www.csgliudger.nl/device.   

Wil jij je al aanmelden?

De aanmelding verloopt in overleg met jou en je ouder(s)/verzorger(s) via jouw juf of meester van de basisschool. Kies je voor een opleiding van CSG Liudger, dan kom je voor de zomervakantie nog een keer kennismaken bij ons op school.

Over CSG LIUDGER

CSG Liudger is een open christelijke scholengemeenschap voor praktijkonderwijs, vmbo/mavo, havo en vwo met onderwijslocaties in Burgum, Drachten (De Ring, Raai en Splitting) en Waskemeer. Onze scholen zijn een veilige omgeving met een fijne sfeer. Je merkt het accent op aandacht. Aandacht voor jou, aandacht voor je ontwikkeling en aandacht voor de wereld om je heen. Kijk rond en ontdek jouw nieuwe school.

Contact

CSG Liudger te Burgum