CSG Liudger Raai Drachten

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze locatie! Op deze webpagina vind je een terugblik op het online Open Huis van 16 en 18 februari. Van een 360 graden tour door de school, een reportage met Raynaud Ritsma in de school tot voorlichtingsfilmpjes!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op!

360-graden tour door de school

Helaas mag je onze mooie school nu niet bezoeken. Om je toch een beeld te geven kun je middels een 360 graden tour een rondje
door de school 
maken.  Na deze tour weet je alles over onze school! Wat wordt jouw favoriete plek?

Leuk om terug te kijken!

Bekijk hier de tv-show en reportage in de school met zanger en presentator Raynaud Ritsma en de VO quiz terug. 

Raynaud op locatie

ONTDEK JOUW NIEUWE SCHOOL

locatie Raai

CSG Liudger locatie Raai is een school voor havo en vwo, gevestigd in Drachten. Bij locatie Raai ontdek je samen met je mentor wat je leuk vindt, nodig hebt en wat bij je past. Je kunt ervoor kiezen om de reguliere havo- of vwo-opleiding te volgen, maar ook voor tweetalig onderwijs, het gymnasium of het technasium. Je verlaat de school niet alleen met een havo- of vwo-diploma, maar ook met vaardigheden die van belang zijn voor jouw toekomst. 

DOWNLOAD DE BROCHURE

BEKIjK DE
PROMOTIEFILM

Genoeg te kiezen

Je ontdekt wat je leuk vindt en wat bij jouw ontwikkeling past. Extra uitdaging nodig? Kies voor tweetalig onderwijs, het gymnasium of het technasium!

Samen

Naast het halen van goede cijfers en het opdoen van kennis werken we samen aan jouw persoonlijke, sociale en culturele vorming.

Open blik

Je verlaat de school met vaardigheden waarmee je je kunt redden in de samenleving. Die leer je ook tijdens projecten en excursies in binnen- en buitenland.

Voorlichtingsfilmpjes

Bekijk hieronder de voorlichtingsfilmpjes van CSG Liudger locatie Raai. Heb je na het bekijken van de filmpjes nog vragen?
Neem dan gerust contact op!

Havo

VWO

Technasium

Coaching & ondersteuning

Persoonlijk
contact

Nog vragen? Neem gerust contact op!   

Veelgestelde
vragen

Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden. 

Onderwijs met behulp
van een laptop

De wereld om ons heen verandert. Dat is altijd al zo geweest, maar door technologie verandert de wereld steeds sneller. De maatschappij digitaliseert. Deze digitalisering geeft kansen, beweging en uitdagingen voor het onderwijs. Wij willen onderwijs verzorgen dat aansluit bij onze leerlingen en de wereld waarin onze leerlingen opgroeien. Daarom maken we in ons onderwijs gebruik van een laptop.

Wij kiezen daarbij bewust voor een mix van boeken en digitaal materiaal. De laptop  wordt gebruikt ter ondersteuning in de klas en buiten de klas, als aanvulling op de lessen en in toenemende mate voor gepersonaliseerd leren. Denk hierbij aan het opzoeken van informatie en het maken van oefeningen en/of aantekeningen. Dit biedt flexibiliteit, maakt onderwijs op maat mogelijk en lessen afwisselender en mogelijk effectiever. Kijk voor meer informatie over het aanschaffen van een laptop op www.csgliudger.nl/device.

Wil jij je al aanmelden?

De aanmelding verloopt in overleg met jou en je ouder(s)/verzorger(s) via jouw juf of meester van de basisschool. Kies je voor een opleiding van CSG Liudger, dan kom je voor de zomervakantie nog een keer kennismaken bij ons op school.

Over CSG LIUDGER

CSG Liudger is een open christelijke scholengemeenschap voor praktijkonderwijs, vmbo/mavo, havo en vwo met onderwijslocaties in Burgum, Drachten (De Ring, Raai en Splitting) en Waskemeer. Onze scholen zijn een veilige omgeving met een fijne sfeer. Je merkt het accent op aandacht. Aandacht voor jou, aandacht voor je ontwikkeling en aandacht voor de wereld om je heen. Kijk rond en ontdek jouw nieuwe school.

Contact

CSG Liudger Raai te Drachten