Locatie Splitting

OPEN HUIS

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

16 en 18 februari 2021

CSG Liudger Splitting Drachten

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze locatie! Op deze webpagina vind je een terugblik op het online Open Huis van 16 en 18 februari. Van  een 360 graden tour door de school, een reportage met Raynaud Ritsma in de school tot voorlichtingsfilmpjes!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Raynaud op locatie

360-graden tour door de school

Helaas mag je onze mooie school nu niet bezoeken. Om je toch een beeld te geven kun je virtueel een rondje door de school maken.  Na deze tour weet je alles over onze school! Wat wordt jouw favoriete plek?   

Leuk om terug te kijken!

Bekijk hier de tv-show en reportage in de school met zanger en presentator Raynaud Ritsma terug!

ONTDEK JOUW NIEUWE SCHOOL

locatie Splitting

Locatie Splitting is de vmbo/mavo–locatie van CSG Liudger in Drachten. Bij locatie Splitting kun je aan de hand van accenten en profielen ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Leren doe je niet alleen! Je bepaalt samen met je coach wat je wilt, moet en kunt leren. Daarnaast word je gestimuleerd om van en met elkaar te leren.

DOWNLOAD DE BROCHURE

BEKIjK DE
PROMOTIEFILM

Aandacht voor talent

We vinden het van belang dat je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent en de tijd krijgt om uit te proberen wat bij je past.

Samen

Samen met jou en je ouder(s)/verzorger(s) zorgen we dat jij op een fijne manier en met mooie herinneringen een diploma haalt dat bij je past.

Actueel onderwijs

Wij zijn als school voortdurend bezig met het vernieuwen van ons onderwijs. Wij werken al een aantal jaar met een device en ontwikkelen ons eigen digitale lesmateriaal.

Voorlichtingsfilmpjes

Bekijk hieronder de voorlichtingsfilmpjes van onze locatie. Hebben je na het bekijken van de filmpjes nog vragen?
Neem dan gerust contact op! 

Basis en kader

vmbo/Mavo en Mavo+

Aandacht voor talent

Coaching en ondersteuning

Persoonlijk
contact

Nog vragen? Neem gerust contact op!   

Veelgestelde
vragen

Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden. 

Onderwijs met behulp
van een laptop

De wereld om ons heen verandert. Dat is altijd al zo geweest, maar door technologie verandert de wereld steeds sneller. De maatschappij digitaliseert. Deze digitalisering geeft kansen, beweging en uitdagingen voor het onderwijs. Wij willen onderwijs verzorgen dat aansluit bij onze leerlingen en de wereld waarin onze leerlingen opgroeien. Daarom maken we in ons onderwijs gebruik van een laptop.

Wij kiezen daarbij bewust voor een mix van boeken en digitaal materiaal. De laptop  wordt gebruikt ter ondersteuning in de klas en buiten de klas, als aanvulling op de lessen en in toenemende mate voor gepersonaliseerd leren. Denk hierbij aan het opzoeken van informatie en het maken van oefeningen en/of aantekeningen. Dit biedt flexibiliteit, maakt onderwijs op maat mogelijk en lessen afwisselender en mogelijk effectiever. Kijk voor meer informatie over het aanschaffen van een laptop www.csgliudger.nl/device.    

Wil jij je al aanmelden?

De aanmelding verloopt in overleg met jou en je ouder(s)/verzorger(s) via jouw juf of meester van de basisschool. Kies je voor een opleiding van CSG Liudger, dan kom je voor de zomervakantie nog een keer kennismaken bij ons op school.

Over CSG LIUDGER

CSG Liudger is een open christelijke scholengemeenschap voor praktijkonderwijs, vmbo/mavo, havo en vwo met onderwijslocaties in Burgum, Drachten (De Ring, Raai en Splitting) en Waskemeer. Onze scholen zijn een veilige omgeving met een fijne sfeer. Je merkt het accent op aandacht. Aandacht voor jou, aandacht voor je ontwikkeling en aandacht voor de wereld om je heen. Kijk rond en ontdek jouw nieuwe school. 

Contact

CSG Liudger Splitting te Drachten